Vi venter gule hvalpe i slutningen af Juni med afrejse ultimo august 2020 efter:

WW2016, EW 2016, INTER CH, MULT CH West Sib Story Aidaho x DKCH Lab Fairytales Daylight

Vi tager ikke imod reservationer før kuldet er født

Vi skriver ikke folk op til venteliste på forhånd

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder når kuldet er født.

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Puppies planed after Feel and Sally - end of June 2020

West Sib Story Aidaho "Feel"

Feel

Lab Fairytale´s Daylight "Sally"

Sally

WW2016, EW 2016, INTER CH, MULT CH

International Working Certificate

West Sib Story Aidaho

"Feel"

 

Tryk på billedet for at se video og flere billeder

Click photo for video and photos

 

DKCH

 International Working Certificate

Lab Fairytale´s Daylight

"Sally"

 

Tryk på billedet for flere billeder

Click photo for more about Sally

 

 

"Feel" blev Verdens vinder i 2016 og Europa vinder i 2016 og 2017

Sallys mormor blev Junior Verdens vinder i 2008

Sally 11 uger

FICH LTCH RUCH KZCH EUW16 17 WW16 INTCH 

West Sib Story Aidaho  
RKF 3502956


Larkspur's Lynx  
AKC SR36213902
USCH 
Larkspur's Lothario  
AKC SR278640501

Nirvana's Jade Gate  
AKC SR18737502
INTCH RUCH KZCH 
Lab'spb Alabama Girl  
RKF 2660211
USCH CACH 
Gateway's Nothin' But Trouble  
AKC SR41945401
RUCH INTCH 
Mallorn's Esencia  
RKF 2286295

 

DKCH 

Lab Fairytale's Daylight  
DK02945/2014

DEVDHCH 
Ghosteerie Gaspode Vom Biberwald  
VDH/LCD 09/Q0733

Musical's Macavity  
S28694/2005

Smashing Skywalker V.D. Weeward  
VDH/LCD 06/N0984

Lab Fairytale's Bedtime Story  
DK11112/2010
USCH 
Paradocs Delians Scrubbing In  
AKC SR33388603
WJW08 
Lab Treasure's A Fairytale  
DK04272/2007
 

We do not take reservations until the puppies are born

Hvorfor laver vi hvalpe?

 • At lave hvalpe er en meget stor opgave og en lige så stor oplevelse.
 • For at være helt ærlige, laver vi kun et kuld hvalpe af egoistiske grunde. For at beholde en eller flere af dem selv. Vores ønske er at kunne finde de allerbedste hjem, til de resterende i kuldet. Det er vigtigt for os at de lever  (efter vores mening) så godt som muligt og bliver  velfungerende, knuselskede familiehunde, at de bliver aktiveret og prioriteret. Hvalpene vil blive solgt til de hjem, som vi skønner, kan give dem det bedste hundeliv. Da vi følger kuldet de første 8 uger af hvalpens  liv, træffer vi også beslutningen om, hvilken hvalp der skal hvorhen. Det gør vi først, når de er ca. 7 uger. Selvfølgelig under størst mulig hensyntagen til de ønsker, der måtte være fra de kommende ejere af en Lab Fairytale's hvalp.
 • Der er lige så mange måder at købe hund på, som der er opdrættere - Det er derfor vigtigt at du er afklaret om hvad du ønsker dig af hvalp og opdrætter. Følg din mavefornemmelse, undersøg tingene grundigt, brug din sunde fornuft, stil krav - og spørg! Forvent at blive mødt på samme måde hos os. Vores hvalpe sælges på kontrakt fra DKK, med krav om røntgenfoto på hofter og albuer når hvalpen er et år gammel. Det sker for købers regning. Vi arrangerer kollektiv røntgenfotografering for hele kuldet enten en lørdag eller søndag kort efter hvalpene er fyldt et år. Egen dyrlæge kan naturligvis benyttes hvis man ønsker det.
 • Vi forventer også, at du tegner sygeforsikring på hvalpen.
 • Det er vigtigt for os at hvalpen er i orden, og at et hvalpekøb er gennemskueligt og foregår ordentligt. Vigtigt at du som hvalpekøber har alle oplysninger der er afgørende for, at du føler dig tryg ved købet. Bla. derfor offentligører vi alle resultaterne på hofter og albuer her på siden, fra alle de hvalpe der er kommer fra vores kennel, og hvalpene bliver røntgenfotograferede når der er fyldt et år.
 • Vores hvalpe fødes og vokser op inde i huset. De skal dog være ude i haven i de lyse timer, så meget som årstiden og vejret tillader. Vi bruger meget tid på at socialisere og motivere dem. De bliver derfor tilbudt aktiviteter der styrker både deres motorik og selvtillid.
 • Hvalpene sælges som familiehunde, blindehunde og servicehunde. Alsidigheden hos racen gør dem dog egnede til mange andre aktiviteter, og en del af vores opdræt bruges både til jagt, udstilling og anden hundesport.
 • Hvalpene forlader os, når de er 8 uger. Da er de ormebehandlede, chipmærkede, vaccinerede (aftales individuelt om det skal være ved 8 eller 12 uge første gang),  og sundhedstjekkede af min dyrlæge. Hvalpene er endvidere sygeforsikrede af os, til de bliver 3 måneder.
 • Der følger alt det vigtigste (efter vores mening) med hvalpen, det hører du nærmere om når vi mødes. Det er individuelt hvad den enkelte har behov for og vi forsøger at imødekomme individuelle ønsker. Reservationen finder sted fra hvalpen  en uge gamle. Meld  dig gerne til nyhedsbrevet på hjemmesiden, så vil du blive opdateret når hvalpene er født.

 

 •  Vi skriver ikke op til venteliste på forhånd.
 • Vi tager ikke depositum ved reservation, hvalpen betaler du ved afhentning når den er 8 uger gammel.
 • Vores hvalpe koster 15.000-

 

 • Naturligvis følger der DKK stamtavle, vaccination, ormekur, dyrlægekontrol og andet med. Det er implicit - for det er en helt naturlig del af et ordentligt hvalpekøb. Men der er stor forskel på om vi sælger en hvalp til en førstegangs hvalpekøber, eller til en der har mere erfaring. Vi vejleder gerne om hvad der er det rigtige og et passende foder til den første tid, vi hjælper naturligvis meget gerne og står til rådighed hvis det ønskes. Vi har tillid til, at vores hvalpekøbere er fuldt ud i stand til at vælge det der er bedst for  deres familie og hunden. Vi hjælper gerne  men blander os ellers ikke i feks fording og træning og opdragelse.
 • Vi har lavet en hvalpemanual som giver et godt inblik i hvordan hvalpens hverdag har fungeret inden afhentning, og ligeledes guide jer i jeres fælles fremtid. Vi glæder os over at følge hvalpene og modtage billeder og nyt efter de har forladt os.
 • Vi ønsker at vores hvalpe bliver velfungerende, elskede, aktiverede og en prioriteret del af familien.

Hvis du har spørgsmål der ikke er besvaret på denne side, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig. Skriv til mig og jeg ringer dig op.

Mvh Anne Egense

Because of EU legislation

I do not export puppies at the moment

All EU Countries require that puppies are 15 weeks old to importation. 

I am not able to keep and socialize puppies an aditional 7 weeks.

Den rigtige hvalp er værd at vente på!