Ingen aktuelle hvalpeplaner/No Puppy plans

Interesseret i hvalp fra os?

Hvis du ønsker en af vores hvalpe, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder. Vi skriver en besked, når vores tæve er parret. Når kuldet er født, sender vi en kort mail om antal ledige hvalpe. Vi hører meget gerne fra dig, når vi har hvalpe at tilbyde, og vil gerne vide hvad du kan tilbyde hvalpen.

Vi tager ikke mod hvalpereservationer på forhånd og har ikke venteliste.

 

 

Hvorfor laver vi hvalpe?

 • At lave hvalpe er en meget stor opgave og en lige så stor oplevelse. 
 • For at være helt ærlig laver vi kun et kuld hvalpe af egoistiske grunde. For at beholde en eller flere af dem selv. Vores ønske er at kunne finde gode hjem til de resterende i kuldet. Det er vigtigt for os at de lever så (efter vores mening) godt som muligt og bliver  velfungerende, knuselskede familiehunde, at de bliver aktiveret og prioriteret. Hvalpene vil blive solgt til de hjem, som vi skønner, kan give dem det bedste hundeliv. Da vi følger kuldet de første 8 uger af hvalpens liv, træffer vi også beslutningen om, hvilken hvalp der skal hvorhen. Det gør vi først, når de er ca. 7 uger. Selvfølgelig under størst mulig hensyntagen til de ønsker, der måtte være fra de kommende ejere af en Lab Fairytale's hvalp.
 • Der er lige så mange måder at købe hund på, som der er opdrættere - Det er derfor vigtigt at du er afklaret om hvad du ønsker dig af hvalp og opdrætter. Følg din mavefornemmelse, undersøg tingene grundigt, brug din sunde fornuft, stil krav - og spørg! Forvent at blive mødt på samme måde hos os. Vores hvalpe sælges på kontrakt fra DKK, med krav om røntgenfoto på hofter og albuer når hvalpen er et år gammel. Det sker for købers regning. Vi arrangerer kollektiv røntgenfotografering for hele kuldet enten en lørdag eller søndag kort efter hvalpene er fyldt et år. Egen dyrlæge kan naturligvis benyttes hvis man ønsker det.
 • Det er vigtigt for os at hvalpen er i orden, og at et hvalpekøb er gennemskueligt og foregår ordentligt. Vigtigt at du som hvalpekøber har alle oplysninger der er afgørende for, at du føler dig tryg ved købet. Bla. derfor offentligører vi alle resultaterne på hofter og albuer her på siden, fra alle de hvalpe der er kommer fra vores kennel, og hvalpene bliver røntgenfotograferede når der er fyldt et år.
 • Vores hvalpe fødes og vokser op inde i huset. De skal dog være ude i haven i de lyse timer, så meget som årstiden og vejret tillader. Vi bruger meget tid på at socialisere og motivere dem. De bliver derfor tilbudt aktiviteter der styrker både deres motorik og selvtillid.
 • Hvalpene sælges som familiehunde, og servicehunde. Alsidigheden hos racen gør dem dog egnede til mange andre aktiviteter, og en del af vores opdræt bruges både til jagt, udstilling og anden hundesport.
 • Hvalpene forlader os, når de er 8 uger. Da er de ormebehandlede, chipmærkede, vaccinerede (aftales individuelt om det skal være ved 8 eller 12 uge første gang),  og sundhedstjekkede af min dyrlæge. Hvalpene er endvidere sygeforsikrede af os, til de bliver 3 måneder.
 • Der følger alt det vigtigste (efter vores mening) med hvalpen, det hører du nærmere om når vi mødes. Det er individuelt hvad den enkelte har behov for og vi forsøger at imødekomme indiduelle ønsker. Reservationen finder sted fra hvalpen  en uge gamle. Men du er velkommen til at forespørge når vi har drægtighed bekræftet. Meld  dig gerne til nyhedsbrevet på hjemmesiden, så vil du blive opdateret. Vi skriver ikke op til venteliste på forhånd.
 • Vi tager ikke depositum ved reservation, hvalpen betaler du ved afhentning når den er 8 uger gammel.
 • Vores hvalpe koster 15.000-
 • Naturligvis følger der DKK stamtavle, vaccination, ormekur, dyrlægekontrol og andet med. Det er implicit - for det er en helt naturlig del af et ordentligt hvalpekøb. Men der er stor forskel på om vi sælger en hvalp til en førstegangs hvalpekøber, eller til en der har mere erfaring. Der er stor forskel på den enkelte hvalpekøbers behov, derfor er hvert hvalpekøb individuelt, bestemt af hvad der er netop det aktuelle ønske. Vi vejleder gerne om hvad der er det rigtige og et passende foder til den første tid, vi hjælper naturligvis meget gerne og står til rådighed hvis det ønskes. Vi har tillid til at vores hvalpekøbere er fuldt ud i stand til at vælge det der er bedst for dem, deres familie og hunden. Vi hjælper gerne  men blander os ellers ikke i feks fodring og træning.
 • Vi har lavet en hvalpemanual som giver et godt inblik i hvordan hvalpens hverdag har fungeret inden afhentning, og ligeledes guide jer i jeres fælles fremtid. Vi glæder os over at følge hvalpene og modtage billeder og nyt, efter de har forladt os.
 • Vi ønsker at vores hvalpe bliver velfungerende, elskede, aktiverede og en prioriteret del af familien.

Hvis du har spørgsmål der ikke er besvaret her på siden, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig. Skriv en mail.

Mvh Anne Egense

Tilmeld nyhedsbrev for hvalpeplaner og information herom.

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet