"Muffi" er en glad hanhund fra vores føtste kuld. Han  er medejet af, og bor hos min bror,  hvis husstand  også tæller Helene, Louise og Søren. "Muffi" er familiens første hund, han er udelukkende familiehund  til glæde og samværd, og bruges ikke på jagt. Efter aftale med mig, har Kristian trænet lidt,  og uden den store træningsindsats bestået DRK´s brugsprøve da "Muffi " var 12 måneder. "Muffi" er dog prøvet af på vildt, og tager både fugl og hårvildt spontant,  med super fin vildtbehandling.

"Muffi" er efter amerikanske og finske linier på faderens side, og efter min mening det bedste af det bedste på moderens side.

Han er efter stærke hunde der har gjort det  godt arbejdsmæsigt.  Da han  har vist sig trænbar, sund og velfungerende, har vi været heldige, da han også eksteriørmæssigt er en klassisk fin hanhund.

"Muffi" er en meget blid og kælen, han har det bedste liv jeg kunne ønske for mit opdræt. Han får fire daglige lufteture, masser af oplevelser, opmærksomhed og kærlighed. Der ud over, har han  en indhegnet have som han opholder sig i når han får muligheden for det. Han kommer godt ud af det med andre hunde, og er altid MEGET glad og imødekommende overfor besøgende, på både to og fire ben.

Tre af "Muffis" hvalpe har kvalifiveret sig til verdens mest prestigefyldte hundeudstilling i Birmingham, som finder sted 2017.