(NOJW Klungerhaugens Seagal x Lab Fariytale´s Bedtime Story)

puppies 5 weeks old

F kuldet / The F Litter July 2016

6 uger gamle/ 6 Weeks

Hvalpene er 6 uger - billederne taget af Tine Norup

Fires Lady Fire Fly

8 uger/ 8 weeks Billeder: Bo Lodbjerg

"Fumo" er familiehund, han bor i Nordjylland på en gård med heste hos Louise og Simon. 

Lab Fairytale´s Full Moon "Fumo

"Fumo" 

 

"Charlie" Bor i Flemming sammen med Karin og familie. Han får selskab af Cæcar efter Lab Fairytale´s Agenda. Charlie vil blive lydighedstrænet, udstillet og så skal han gå spor ligesom Cæcar.

Lab Fairytale´s Four Paws on Fire Charlie"

 

"Charlie" 

"Purdey" får både skov og jagt i baghaven. Han bor sammen med Irene og Jørn på en gård med kvæg på Djursland, hvor han skal bruges praktisk ud over at være familiehund, blandt andet på spor.

Lab Fairytale´s First of July

 

"Purdey"" 

"Cato" bor i Spøttrup hos Martha og Asbjørn. Han skal være familiehund og han er så heldig at have selskab af en Clyde som er en ældre labrador.

Lab Fairytale´s Fast Lane

 

"Cato"" 

"Alfred" boede i Ringkøbing hos Anni, Henrik og Frederik. 

Lab Fairytale´s Far from Norway

 

"Alfred" 

"Holger" bor i Stakroge hos Randi, Alan, Jonas og Iben. Han har selskab af 4 andre hanhunde af mærket  "Klassisk Labrador", den yngste efter Lab Fairytale´s Agenda. Planen med Holger er, at udstille ham i ind og udland. Randi udstiller meget aktivt, og så skal han naturligvis være familiehund. Holger er samejet af Kennel Sirius Magic og Lab Fairytale´s.

Lab Fairytale´s Fair Play

 

"Holger" 

Lab Fairytales Fair Play

Martha, Mia og Kasper

Lab Fairytale´s Fingers Crossed

 

"Martha" 

"Skipper" nåede at blive stor inden afrejse, grundet ændrede eksportregler til udlandet. Han bor hos Bärbel, Johannes og Jeanina i Tyskland nær den holandske grænse. "Skipper" har selskab af vores "Sally´s" far, og en del andre labradors samt to Sct. Bernhardshunde. Bärbel, Johannes og deres datter Jeanina oprdætter labrador af den klassiske type og uddanner servicehunde. De udstiller også deres hunde, og vi glæder os meget til at følge "Skipper" hos dem, og til hyggeligt genssyn med ham på udstillinger i Tyskland.

Kennel Biberwald

Lab Fairytale´s Fire Fly

 

"Skipper" 

Kennel Biberwald

Enestående "Esther" Bor hos Jonathan, og passes af Tove i perioder med meget arbejde. Esther flyttede over til Jonathan i en alder af 11,5 måneder. Hun boede hos os indtil da. Esther er faldet meget hurtigt til i sin nye familie. Hun er højt elsket og trives med at være centrum i familien, uden at skulle dele opmærksomheden med andre på 4 ben. Heldige Esther!

Lab Fairytale´s First Lady

Lab Fairytale´s First Lady

 

"Esther"

Lab Fairytales First Lady