Vi skal ikke have hvalpe de næste par år

No puppy plans for the next years

In accordance with EU legislation

I do not export puppies at the moment

All EU Countries require that puppies are 15 weeks old to importation. 

I am not able to keep and socialize puppies an aditional 7 weeks.

 

 

 

 

Hvalpe fra vores forårskuld 2019

Puppies from our last litter in spring 2019

WINDUP BARBERRY CHERISH ME ALWAYS "MARVEL" 

LAB FAIRYTALES FINGERS CROSSED "MARTHA"

Stamtavle/Pedigree


 

 

Windup Barberry Cherish Me Always NHSB3091262

 

International CH Top Secret Sisko Bor

PKR Vlll-33185


CH Sharanden Comanche KCSB 0062CU

CH Huston Sitkowski Bor PKR Vlll-25048

 

CH RUS Windup Barberry Sapphire Princess


 

CH Boss Sarracenia PKR Vlll-29413

CH Windup Barberry Yamabuki Mura


 

 

 

Lab Fairytale's Fingers Crossed  
DK11833/2016


 

Klungerhaugen's Seagal  

NO54362/12

USCH 
Sunnydaze Running Across The Miles  
AKC SR60224403
NOCH 
Klungerhaugen's Quality  
N10677/07


 

Lab Fairytale's Bedtime Story  
DK11112/2010

USCH 
Paradocs Delians Scrubbing In  
AKC SR33388603
WJW08 DKV2010 EVV2017
Lab Treasure's A Fairytale  
DK04272/2007

Den rigtige hvalp er værd at vente på!

Hvorfor laver vi hvalpe?

 • At lave hvalpe er en meget stor opgave og en lige så stor oplevelse. 
 • For at være helt ærlige laver vi kun et kuld hvalpe af egoistiske grunde. For at beholde en eller flere af dem selv. Vores ønske er at kunne finde gode hjem til de resterende i kuldet. Det er vigtigt for os at de lever så (efter vores mening) godt som muligt og bliver  velfungerende, knuselskede familiehunde, at de bliver aktiverede og prioriterede. Hvalpene bliver betroet til de hjem, som vi skønner, kan give dem det bedste hundeliv. Da vi følger kuldet de første 8 uger af hvalpens liv, træffer vi også beslutningen om, hvilken hvalp der skal hvorhen. Det gør vi først, når de er ca. 7 uger. Selvfølgelig under størst mulig hensyntagen til de ønsker, der måtte være fra de kommende ejere af en Lab Fairytale's hvalp.
 • Der er lige så mange måder at købe hund på, som der er opdrættere - Det er derfor vigtigt at du er afklaret om hvad du ønsker dig af hvalp og opdrætter. Følg din mavefornemmelse, undersøg tingene grundigt, brug din sunde fornuft, stil krav - og spørg! Forvent at blive mødt på samme måde hos os. Vores hvalpe sælges på kontrakt fra DKK, med krav om røntgenfoto på hofter og albuer når hvalpen er et år gammel. Vi stiller også krav om at hvalpen bliver sygeforsikret. Det sker for købers regning. Vi arrangerer kollektiv røntgenfotografering for hele kuldet enten en lørdag eller søndag kort efter hvalpene er fyldt et år. Egen dyrlæge kan naturligvis benyttes hvis man ønsker det.
 • Det er vigtigt for os at hvalpen er i orden, og at et hvalpekøb er gennemskueligt og foregår ordentligt. Vigtigt at du som hvalpekøber har alle oplysninger der er afgørende for, at du føler dig tryg ved købet. Bla. derfor offentligører vi alle resultaterne på hofter og albuer her på siden, fra alle de hvalpe der er kommer fra vores kennel, og hvalpene bliver røntgenfotograferede når der er fyldt et år.
 • Vores hvalpe fødes og vokser op inde i huset. De skal dog være ude i haven i de lyse timer, så meget som årstiden og vejret tillader. Vi bruger meget tid på at socialisere og motivere dem. De bliver derfor tilbudt aktiviteter der styrker både deres motorik og selvtillid.
 • Hvalpene sælges som familiehunde. Alsidigheden hos racen gør dem dog egnede til mange andre aktiviteter, og en del af vores opdræt bruges både til jagt, udstilling og anden hundesport.
 • Hvalpene forlader os, når de er 8 uger. Da er de ormebehandlede, chipmærkede, vaccinerede (aftales individuelt om det skal være ved 8 eller 12 uge første gang),  og sundhedstjekkede af min dyrlæge. Hvalpene er endvidere sygeforsikrede af os, til de bliver 3 måneder.
 • Der følger alt det vigtigste (efter vores mening) med hvalpen, det hører du nærmere om når vi mødes. Det er individuelt hvad den enkelte har behov for og vi imødekommer indiduelle ønsker. Reservationen finder sted fra hvalpen  en uge gamle. Men du er velkommen til at forespørge når vi har drægtigheden bekræftet. Meld  dig gerne til nyhedsbrevet på hjemmesiden, så vil du blive opdateret.
 • Vi skriver ikke op til venteliste på forhånd.
 • Vi tager ikke depositum ved reservation, hvalpen betaler du ved afhentning når den er 8 uger gammel.
 • En hvalp koster 15.000,-
 • Naturligvis følger der DKK stamtavle, vaccination, ormekur, dyrlægekontrol og andet med. Det er implicit - for det er en helt naturlig del af et ordentligt hvalpekøb. Men der er stor forskel på om vi sælger en hvalp til en førstegangs hvalpekøber, eller til en der har mere erfaring. Der er stor forskel på den enkelte hvalpekøbers behov, derfor er hvert hvalpekøb individuelt, bestemt af hvad der er netop det aktuelle ønske. Vi vejleder gerne om hvad der er det rigtige og et passende foder til den første tid, vi hjælper naturligvis meget gerne og står til rådighed hvis det ønskes. Vi har tillid til at vores hvalpekøbere er fuldt ud i stand til at vælge det der er bedst for dem, deres familie og hunden. Vi hjælper gerne.
 • Vi har lavet en hvalpemanual som giver et godt inblik i hvordan hvalpens hverdag har fungeret inden afhentning, og ligeledes guide jer i jeres fælles fremtid. Vi glæder os over at følge hvalpene og modtage billeder og nyt efter de har forladt os.
 • Vi ønsker at vores hvalpe bliver velfungerende, elskede, aktiverede og en prioriteret del af familien.

Hvis du har spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig. Skriv mig en mail og jeg ringer dig op.

Mvh Anne Egense