Vi har planlagt et kuld sorte og gule hvalpe til efteråret 2024.

Sådan gør vi hos os:

Ønsker du, at være informeret om fremtidige hvalpekuld, så tilmeld dig nyhedbrevet nederst på denne side.

Jeg sender en besked med nærmere detaljer om, hvornår der kan forventes hvalpe, når parringen har fundet sted.

Forespørgsel på hvalp er velkommen, når vi har en bekræftet drægtighed. Reservation af hvalp, kan finde sted fra kuldet er født.

* Vi tager ikke depositum

* Vi skriver ikke hvalpekøbere op på forhånd

* Vi laver ikke venteliste

* Vores hvalpe koster 15,000-

Mor til næste kuld er Kalinka. Nedenfor sundhedsresultater på hvalpene fra hendes første kuld.

We do not take reservations until puppies are born.

Feel free to sign up below for the newsletter for future litter information and other information regarding our dogs

In accordance with EU legislation

I do not export puppies 

Denmark require that puppies are 17 weeks old before they are exported.

I am not able to keep and socialize puppies an aditional 9 weeks.

Jeg har kun ganske få hvalpe til salg, og laver ikke et kuld hvert år!

Placering af en hvalp i det rigtige hjem, er en udfordring, jeg bruger mange ressourcer på.

Når du kontakter mig, vil jeg spørge ind til alt det, der vil have indflydelse på, hvordan hvalpen passer ind i dit hjem, din hverdag og dit liv.

Jeg prøver derefter at afgøre, om jeg har den rette hvalp til dit behov.

Jeg forsøger, at gør mit bedste for både hvalpen og din familie.

 Alle vores hvalpe forlader os med aftale om, at hvis køber ikke kan beholde hunden, vil jeg blive kontaktet først, og jeg vil tage hvalpen / hunden tilbage.

Forespørgsel på hvalp er velkommen, når vi har en bekræftet drægtighed. Reservation af hvalp, kan finde sted når kuldet er født.

 

Hvorfor laver vi hvalpe?

 • At lave hvalpe er en meget stor opgave og en lige så stor oplevelse. 
 • For at være helt ærlig laver vi kun et kuld hvalpe af egoistiske grunde. For at beholde en eller flere af dem selv. Vores ønske er at kunne finde gode hjem til de resterende i kuldet. Det er vigtigt for os, at de lever så (efter vores mening) godt som muligt og bliver  velfungerende, knuselskede familiehunde, at de bliver aktiveret og prioriteret. Hvalpene vil blive solgt til de hjem, som vi skønner, kan give dem det bedste hundeliv. Da vi følger kuldet de første 8 uger af hvalpens liv, træffer vi også beslutningen om, hvilken hvalp der skal hvorhen. Det gør vi først, når de er ca. 7 uger. Selvfølgelig under størst mulig hensyntagen til de ønsker, der måtte være fra de kommende ejere af en Lab Fairytale's hvalp.
 • Der er lige så mange måder at købe hund på, som der er opdrættere - Det er derfor vigtigt at du er afklaret med, hvad du ønsker dig af hvalp og opdrætter. Følg din mavefornemmelse, undersøg tingene grundigt, brug din sunde fornuft, stil krav - og spørg! Forvent at blive mødt på samme måde hos os. Vores hvalpe sælges på kontrakt fra DKK, med krav om røntgenfoto på hofter og albuer når hvalpen er et år gammel. Det sker for købers regning. Vi arrangerer kollektiv røntgenfotografering for hele kuldet enten en lørdag eller søndag kort efter hvalpene er fyldt et år. Egen dyrlæge kan naturligvis benyttes hvis man ønsker det.
 • Det er vigtigt for os at hvalpen er i orden, og at et hvalpekøb er gennemskueligt og foregår ordentligt. Vigtigt at du som hvalpekøber har alle oplysninger der er afgørende for, at du føler dig tryg ved købet. Bla. derfor offentligører vi alle resultaterne på hofter og albuer her på siden, fra alle de hvalpe der er kommer fra vores kennel, og hvalpene bliver røntgenfotograferede når der er fyldt et år.
 • Vores hvalpe fødes og vokser op inde i huset. De skal dog være ude i haven i de lyse timer, så meget som årstiden og vejret tillader. Vi bruger meget tid på at socialisere og motivere dem. De bliver derfor tilbudt aktiviteter der styrker både deres motorik og selvtillid.
 • Hvalpene sælges som familiehunde, blindehunde og servicehunde. Alsidigheden hos racen gør dem dog egnede til mange andre aktiviteter, og en del af vores opdræt bruges både til jagt, udstilling og anden hundesport.
 • Hvalpene forlader os, når de er 8 uger. Da er de ormebehandlede, chipmærkede, vaccinerede (aftales individuelt om det skal være ved 8 eller 12 uge første gang),  og sundhedstjekkede af min dyrlæge. Hvalpene er endvidere sygeforsikrede af os, til de bliver 3 måneder. De er avlsforsikrede til de er 2 år.
 • Der følger alt det vigtigste (efter vores mening) med hvalpen, det hører du nærmere om når vi mødes. Det er individuelt hvad den enkelte har behov for og vi forsøger at imødekomme indiduelle ønsker. Reservationen finder sted fra hvalpen  en uge gamle. Men du er velkommen til at forespørge når vi har drægtighed bekræftet. Meld  dig gerne til nyhedsbrevet på hjemmesiden, så vil du blive opdateret. Vi skriver ikke op til venteliste på forhånd.
 • Vi tager ikke depositum ved reservation, hvalpen betaler du ved afhentning når den er 8 uger gammel.
 • Vores hvalpe koster 15.000-
 • Naturligvis følger der DKK stamtavle, vaccination, ormekur, dyrlægekontrol og andet med. Det er implicit - for det er en helt naturlig del af et ordentligt hvalpekøb. Men der er stor forskel på om vi sælger en hvalp til en førstegangs hvalpekøber, eller til en der har mere erfaring. Der er stor forskel på den enkelte hvalpekøbers behov, derfor er hvert hvalpekøb individuelt, bestemt af hvad der er netop det aktuelle ønske. Vi vejleder gerne om hvad der er det rigtige og et passende foder til den første tid, vi hjælper naturligvis meget gerne og står til rådighed hvis det ønskes. Vi har tillid til at vores hvalpekøbere er fuldt ud i stand til at vælge det der er bedst for dem, deres familie og hunden. Vi hjælper gerne  men blander os ellers ikke i feks fodring og træning.
 • Vi har lavet en hvalpemanual som giver et godt inblik i hvordan hvalpens hverdag har fungeret inden afhentning, og ligeledes guide jer i jeres fælles fremtid. Vi glæder os over at følge hvalpene og modtage billeder og nyt, efter de har forladt os.
 • Vi ønsker at vores hvalpe bliver velfungerende, elskede, aktiverede og en prioriteret del af familien.

Hvis du har spørgsmål ud over hvad der står beskrevet her, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig. Venligst kontakt pr mail.

Mvh Anne Egense

Sign up here for, news about litter plans / Tilmeld nyhedsbrev hvis du ønsker at holde dig opdateret

Modtag en e-mail med nyheder om hvalpeplaner og opdateringer

Sign up here for, news about litter plans / Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet